Once upon a future: transformatie naar een volgende fase in onze beschaving [Cancelled]

De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk. De vraag hoe we daar in onze bedrijven en organisaties effectief op inspelen staat hierbij centraal.

Tijdens dit exclusieve business event geeft Ruud Veltenaar, vanuit verschillende fascinerende invalshoeken, antwoord op voornoemde vraag en verschaft hij duidelijkheid over de toekomst en biedt hij concrete hoop op een betere wereld. Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken? Laat je inspireren over onze toekomst en haak aan bij dit vraagstuk, samen met andere managers en ondernemers!

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Innovatief ondernemerschap voor het creëren van voorsprong
  • Inspirerend leiderschap voor transformatie (Purpose Led Transition)
  • Exponentiële technologieën en disruptieve doorbraakinnovaties

Over Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact op ons leven en werk.

Programma

Het business event met gastspreker Ruud Veltenaar vindt plaats tijdens onze unieke developer conferentie DevCon. Op donderdag 14 mei 2020 start om 9:00 uur met een gezamenlijke openingskeynote in de bioscoopzalen van Pathé Leidsche Rijn in Utrecht. Na de opening zal het business event vervolgen in een interactieve workshop met andere managers en ondernemers. Na de lunch is er de mogelijkheid om presentaties bij te wonen van onze IT-conferentie.

  • 08:00 – 09:00 uur: Ontvangst
  • 09:00 – 10:30 uur: Keynote Once upon a future
  • 11:00 uur: Interactieve workshop 
  • 13:00 uur: Lunch & netwerken


Let op: deze workshop is op basis van een persoonlijke uitnodiging. Het deelnemen aan deze sessie zonder uitnodiging is helaas niet mogelijk.