Samenwerken aan innovatie

Vanuit de diverse vestigingen werken 160 collega’s mee aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten. Wij geloven dat we dankzij onze passie voor technologie en innovatie klanten voorsprong bieden.
Daar krijgen wij energie van!

Impact creëren

We kunnen het werk dat we doen niet los zien van de impact die we hebben op de wereld. Als collectief werken we daar op verschillende manieren aan.

We care for you

Er voor elkaar zijn. Dat maakt ons tot wie we zijn. Van begeleiding door je mentor, leuke gesprekken met je vaste team, tot lunchen op je thuisbasis.

Duurzaamheid

We moeten allemaal ons steentje bijdragen voor een groenere wereld. We hebben immers de expertise om een verschil te maken.

Diversiteit & inclusie

Jezelf kunnen zijn. Daar gaat het ons om. Luminis legt de lat hoog wat betreft diversiteit en inclusie, en het groeiende maatschappelijk besef hiervan.

Weten hoe de zaken er precies voor staan?

Lees meer over onze voorwaarden

Ben jij een recruiter?

We worden regelmatig benaderd door externe recruiters met hun ideale kandidaat. Omdat wij alle kandidaten serieus nemen maar onze tijd beperkt is, vind je hier een korte FAQ.

Bekijk hier de FAQ

Waarom Luminis?

Luminis heeft in ruim 20 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Bij Luminis omarmen we voortdurende technische veranderingen en zetten we complexiteit om in expertise.

Wij onderscheiden ons door onze focus op klantwaarde, flexibiliteit en met onze in-house ontwikkelde producten. Vakmanschap, ambitie en commitment maken deel uit van ons DNA. Dit helpt ons om voor te lopen op de massa en zorgt ervoor dat ons team van experts het essentiële verschil maakt.

Voor jou betekent dit:

  • Werken voor interessante klanten, waarbij we altijd rekening houden met wat jij wilt.
  • Veel ruimte voor jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling.
  • Samenwerken met collega’s die net zo’n hoog kwaliteitsniveau nastreven.

Onze cultuur

Samenwerken zorgt voor de beste innovaties en mooiste momenten.

Exponentiële waardegroei bij klanten ontstaat niet vanzelf. Daarom hebben wij waarden zoals vakmanschap, verantwoordelijkheid nemen, ambities realiseren en samenwerking hoog in het vaandel staan.

Lees verder

icon-play
Ontmoet Luminis

Wie zijn we en wat doen we? Wat vinden we belangrijk? Ontmoet Luminis.

More information
icon-play
Samenwerken

Kennis is een van de weinige dingen die groter wordt wanneer je het deelt. Wij delen graag kennis en laten ons door de expertise van onder meer collega’s inspireren.

More information
icon-play
Ambitie

Hoe word en blijf jij de beste in je vak? En hoe blijf je jezelf ontwikkelen? Als al je collega's expert zijn, gaat dat makkelijk!

More information
icon-play
Kennis delen

Kennis is een van de weinige dingen die groter wordt wanneer je het deelt. Wij delen graag kennis en laten ons door de expertise van onder meer collega’s inspireren.

More information

Luminis way of working

Onze kern. Wat we zeggen, is wat we doen. En wat we doen, is wat we beloven.

Onszelf ontwikkelen, groeien en de beste zijn en blijven, is van begin af aan onze strategie. Onze kernwaarden beschrijven wie we zijn, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

Vakmanschap

Vanaf dag 1 zit vakmanschap diep verweven is alles wat we doen. Actief zoeken naar nieuwe kennis en vaardigheden, deze delen met anderen en up-to-date blijven. Met talloze experts als collega’s, is dat net wat eenvoudiger. Kennisdelen zit in ons DNA. Wat wil jij graag leren?

Ownership en commitment

Heb jij een fantastisch idee en wil je dat ontwikkelen? Of heb je een uniek idee wat de klant verder kan helpen? Ga er dan voor! Bij Luminis hoef je niet te wachten op de vraag. Jij krijgt de vrijheid om in actie te komen. Signaleren we kansen? Dan pakken we het pro-actief op.

Samenwerken

Alles wat we doen bij Luminis, ontstaat door samenwerken. Jij draagt bij aan het succes van klanten en de kennis in onze community. Zoek elkaar op en gebruik elkaars talent, voor ieder vraagstuk. Samen werken we voor, door en met klanten, maken we fouten en experimenteren we.

Ambities realiseren

Start met een wens of een droom en ga het dan vooral doen. Om jouw ambities te realiseren krijg je veel ruimte en steun van je collega’s. Je weet pas of iets werkt of niet, door het te doen.

Over Luminis

Bij Luminis doen we de dingen net even anders. Dit merk je aan wie we zijn en hoe we werken. Met plezier bijvoorbeeld. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een gedeelde passie en plezier in je werk, leiden tot de mooiste resultaten. Resultaten die we behalen met commitment, ambitie, vakmanschap en samenwerken. Zo voegen we waarde toe voor opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Dit doen we door heel Nederland én vanuit het Verenigd Koninkrijk. In totaal werken zo’n 160 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor meer dan 100 klanten, waaronder grote merken als Albert Heijn, Nike en Bol.com. Daarbij lopen we voorop op het gebied van cloud, data, e-sports, e-learning, Internet of Things en e-commerce.